Telefoon: 0318 - 650 773
U vindt ons ook op facebook:

 
Introductie
 
Werkwijze
 
Info
 
Projecten
 
 
 
 
 
 

Wij komen vrijwel altijd eerst het werk opnemen. Dat is altijd geheel vrijblijvend. Vervolgens gaan we aan de slag om een passende offerte te maken.

Indien u akkoord gaat met onze offerte ondertekent u het VLOK-opdrachtformulier die wij voor uw klus opstellen. Hierop staat vermeld welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren, de kosten en de bijbehorende prijsafspraken.

In overleg wordt een datum voor uitvoering van de opdracht afgesproken en vervolgens aan we aan de slag.

U krijgt altijd minimaal een jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk. Vaak geldt er een uitgebreidere garantermijn. Dat hangt veelal samen met de gebruikte materialen e.d.

Op ons werk zijn de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Elk lid van de VLOK is ook bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven en Vloerenbedrijven aangesloten. Dat is voor u en voor ons een garantie, dat de gemaakte afspraken over en weer worden nagekomen.

dakkapel isolatie gevelbekleding tegelwerk beglazing groene daken serre aanbouw keukens EPDM vloeren badkamers metselwerk trappen hang- en sluitwerk timmerwerk sanitair deuren kozijnen carport tuinprieël veranda buitenkraan schuifkastenwand tuinschuur behangwerk erker dakraam CV inbraakschade dakwerk schilderwerk tuinwerk garagedeuren stucwerk electra sloopwerk tuinschutting straatwerk lichtkoepel kitwerk zonwering hekwerken chaletbouw en onderhoud